lunes, 14 de junio de 2010

Movie maker



Windows Movie Maker és un sofwar dedició de vídeos que sínclou en les recents versións de Microsof. Conté característiques tals com efectes, tanscions, títols o crèdits, pista d'àudio, narració, cronologia...etc.
El seu us és fàcil, cal obrir el programa anar afegint les fotografies o vídeos, guardats al ordinador. Per formar un vídeo amb fotografies per tal que quedi com una pel·licula hi han dos opcions: o bé afegir l'animació tu mateix o la que més desitgis per cada foto o bé donar-li a l'opció " atomovie" amb aquesta es opció el programa la fa ell mateix de manera automàtica, aquesta és la forma més ràpida i fàcil.
Per finalitzar és pot posar música perquè el vídeo tingui una cançó de fons mentre passen les fotografies, per introduir la música només has de clicar l'opció "agregar música" i triar del teu ordinador la cançó que desitgis.
Un cop fet aixó , s'ha de pujar al youtube. El mateix programa té a la cantonada de la dreta la icona del youtube, que si la clicas a sobre apareix un quadre on s'ha d'omplir les caselles que t'indiquen que posis el teu nom d'usuari i la teva contrasenya de youtube, per realitzar aquesta pràctica has de tenir una compte al youtube.
Per poder tenir-lo al bloc has de copiar el embed, ( el codi) del teu vídeo que es troba a "insertar" i ho enganxes a la part de "edición de HTML" per que és pogui visualitzar el vídeo al blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario